Moulin Rouge

Efter en hektisk höst och vårtermin är det dags att uppdatera den här gamla bloggen.. Om 2,5 vecka är det dags för vår egna version av Moulin Rouge! Det är en fartfylld, glittrig, farlig, sorglig och fantastisk uppsättning av och med världens finaste ensemble på Teater Satelliten. Har ni inte köpt biljetter än, så rekommenderar jag er att göra det. 

Det närmar sig premiär....

Nu är det inte längre veckor, utan dagar, kvar till premiär. Massa nerver, massa känslor och massor av repetition! I helgen satte vi ljud och ljus, vi byggde scen och vi repade äntligen på vår färdiga scen. Det blir en fantastisk föreställning och vi är väldigt överens om att det är värt allt slit som ligger bakom en sådan här produktion. Även om vi är trötta och slitna efter långa dagar och sena kvällar av rep

Vi har längs vägen blivit av med en pianist, letat med ljus och lykta efter en ny och funnit världens bästa Jon-Anders!

Vi har sprungit på en superduper sångpedagog som hjälpte oss få ordning på diverse stämmor. Anna!

Vi har skrattat, gråtit, slitit vårt hår, tappat hoppet, funnit det igen! Men nu är vi snart framme!

 

Tack världens finaste ensemble, nu kör vi! Kärlekens tid!

 

Ett danssteg närmareNu har över halva repperioden gått och varje vecka vi repar, är en vecka närmare premiären. Hemsidan är uppe, datum spikade och biljetterna släppta. Vi jobbar på för fullt och reptimmarna fylls av både framgång och skratt, men nu börjar det bli dags att träffas även utöver reptimmarna för att träna. Idag träffades vi dansare i danssalen för att nöta ner golvet lite, och efter en svettig timme är ”Out Tonight”- koreografin 10 gånger bättre.

En heldag i november

Vi repar för det mesta separat, orkester för sig och ensemble för sig. Då och då kör vi därför en längre sammankomst för att repa ihop oss, känna lite gemenskap och se hur långt vi har nått i arbetet. Den här söndagen var en väldigt kreativ söndag. Vi satte koreografi till Rent, Out tonight och Today for you. Vi repade stämmor, solister repade tillsammans med orkester och vi avslutade med ett genomdrag. Vi hade denna söndag också förstärkning av vår logonom Sara, som jobbade med skådespelarnas röster, kroppar och karaktär. En produktiv söndag med detta härliga gäng!