Det närmar sig premiär....

Nu är det inte längre veckor, utan dagar, kvar till premiär. Massa nerver, massa känslor och massor av repetition! I helgen satte vi ljud och ljus, vi byggde scen och vi repade äntligen på vår färdiga scen. Det blir en fantastisk föreställning och vi är väldigt överens om att det är värt allt slit som ligger bakom en sådan här produktion. Även om vi är trötta och slitna efter långa dagar och sena kvällar av rep

Vi har längs vägen blivit av med en pianist, letat med ljus och lykta efter en ny och funnit världens bästa Jon-Anders!

Vi har sprungit på en superduper sångpedagog som hjälpte oss få ordning på diverse stämmor. Anna!

Vi har skrattat, gråtit, slitit vårt hår, tappat hoppet, funnit det igen! Men nu är vi snart framme!

 

Tack världens finaste ensemble, nu kör vi! Kärlekens tid!