Nypremiär av Den lille prinsen - på andra sidan stjärnorna

Nu är vi igång igen. Efter väldigt mycket fin respons på våra 6 föreställningar i våras, sätter vi nu upp Den lille prinsen igen under hösten. Vår första föreställning sker den 21 oktober, på Danderydsgården på en Kulturbienal. Den 14 november förflyttar vi vidare till Uppsala och Reginateatern. Det är så roligt att få utveckla vår historia och sprida budskapet. Vi har fått flera nya skådespelare i vår ensemble och några har varit tvungna att lämna för vidare studier och arbete. Det har dock gått superfint att repa in våra nya roller och vi ser verkligen fram emot att få spela tillsammans igen! Välkomna!

FÖRSTA GEMENSAMMA REPET

Nu börjar det kännas "på riktigt". I lördags träffades HELA ensemblen för första gången. Och vilket fantastiskt rep det blev. Alla visar respekt för arbetet, hjälper varandra att hitta stämmor, repliker och hålla orken uppe under hela det 6h långa repet.

Vi är 31 personer som samsas om luften i klubben. 31 personer från 7år upp till 53år. 31 personer med olika bakgrund. 31 personer med olika läggning. 31 personer med olika förutsättningar. 31 personer med samma mål! En dröm om att få jobba på scenen och en vilja att göra det som krävs för att detta ska bli en fantastisk uppsättning! Och vi coacher andas ut. NI ÄR SÅ GRYMMA!

Nu kör vi! Fullt ös mot den 17e maj!

Snart premiäääääär!

Vi närmar oss premiär med stormsteg. Idag, söndag, har vi haft heldagsrep. Alla var helt fantastiska, meeen det går alltid att bli ännu lite bättre! Så rep även måndag innan vårt publikrep på tisdag! All rekvisita är nu på plats. Kvarnen och de fantastiska lysande bokstäverna som pryder vår vägg från Arc Light. Allt proffsigt ljus av vår superkunnige Philip, det perfekta ljudet all because of Pelle! Orkestern blir tajtare och tajtare, sången klingar vackert och skådespeleriet når oanade höjder. Älskar mitt jobb!! 

Se nu till att boka era biljetter!

11 dagar kvar...

Vilka kämpar! Vi har repat varje vaken minut denna helg. Världens finaste ensemble börjar närma sig en spektakulär föreställning om en kurtisan, som säljer sin själ på Moulin Rouge. Vi träffar bohemer, prostituerade, en direktör, en hertig, en bordellmamma och massor av färgstarka, galna karaktärer med hjärtat i konsten och estetiken i Paris på 1800 talet. Köp biljetter nu! Ni vill inte missa detta! 11 dagar kvar...

Moulin Rouge

Efter en hektisk höst och vårtermin är det dags att uppdatera den här gamla bloggen.. Om 2,5 vecka är det dags för vår egna version av Moulin Rouge! Det är en fartfylld, glittrig, farlig, sorglig och fantastisk uppsättning av och med världens finaste ensemble på Teater Satelliten. Har ni inte köpt biljetter än, så rekommenderar jag er att göra det. 

Det närmar sig premiär....

Nu är det inte längre veckor, utan dagar, kvar till premiär. Massa nerver, massa känslor och massor av repetition! I helgen satte vi ljud och ljus, vi byggde scen och vi repade äntligen på vår färdiga scen. Det blir en fantastisk föreställning och vi är väldigt överens om att det är värt allt slit som ligger bakom en sådan här produktion. Även om vi är trötta och slitna efter långa dagar och sena kvällar av rep

Vi har längs vägen blivit av med en pianist, letat med ljus och lykta efter en ny och funnit världens bästa Jon-Anders!

Vi har sprungit på en superduper sångpedagog som hjälpte oss få ordning på diverse stämmor. Anna!

Vi har skrattat, gråtit, slitit vårt hår, tappat hoppet, funnit det igen! Men nu är vi snart framme!

 

Tack världens finaste ensemble, nu kör vi! Kärlekens tid!

 

Ett danssteg närmareNu har över halva repperioden gått och varje vecka vi repar, är en vecka närmare premiären. Hemsidan är uppe, datum spikade och biljetterna släppta. Vi jobbar på för fullt och reptimmarna fylls av både framgång och skratt, men nu börjar det bli dags att träffas även utöver reptimmarna för att träna. Idag träffades vi dansare i danssalen för att nöta ner golvet lite, och efter en svettig timme är ”Out Tonight”- koreografin 10 gånger bättre.