Nu är det dags att ta farväl.....

Vi har kommit fram till våra sista föreställningar med "Den lille prinsen - på andra sidan stjärnorna" ..

Det har varit ett intensivt år, men också ett år fyllt av glädje, hopp och skratt. Ett år där vi fick uppleva talang vi inte ens visste att vår ensemble bar på. Vi är så stolta över vad vi har åstadkommit och vi hoppas att vi har  lämnat spår i era hjärtan.

Efter vår sista föreställning så startar arbetet med en ny musikalproduktion. Denna gång skriver vi allt material själva, även musiken. Premiär på denna produktion blir då våren 2019, så STAY TUNED!

För att väntan inte ska bli allt för lång, kommer delar av vår ensemble framföra en konsert under våren 2018 med kända musikallåtar. 

Tack för att ni var med oss på resan och Tack för att ni var en så fantastisk publik!

Linda, Regissör på Teater Satelliten, tillsammans med hela ensemblen!

 

Nypremiär av Den lille prinsen - på andra sidan stjärnorna

Nu är vi igång igen. Efter väldigt mycket fin respons på våra 6 föreställningar i våras, sätter vi nu upp Den lille prinsen igen under hösten. Vår första föreställning sker den 21 oktober, på Danderydsgården på en Kulturbienal. Den 14 november förflyttar vi vidare till Uppsala och Reginateatern. Det är så roligt att få utveckla vår historia och sprida budskapet. Vi har fått flera nya skådespelare i vår ensemble och några har varit tvungna att lämna för vidare studier och arbete. Det har dock gått superfint att repa in våra nya roller och vi ser verkligen fram emot att få spela tillsammans igen! Välkomna!

FÖRSTA GEMENSAMMA REPET

Nu börjar det kännas "på riktigt". I lördags träffades HELA ensemblen för första gången. Och vilket fantastiskt rep det blev. Alla visar respekt för arbetet, hjälper varandra att hitta stämmor, repliker och hålla orken uppe under hela det 6h långa repet.

Vi är 31 personer som samsas om luften i klubben. 31 personer från 7år upp till 53år. 31 personer med olika bakgrund. 31 personer med olika läggning. 31 personer med olika förutsättningar. 31 personer med samma mål! En dröm om att få jobba på scenen och en vilja att göra det som krävs för att detta ska bli en fantastisk uppsättning! Och vi coacher andas ut. NI ÄR SÅ GRYMMA!

Nu kör vi! Fullt ös mot den 17e maj!

Snart premiäääääär!

Vi närmar oss premiär med stormsteg. Idag, söndag, har vi haft heldagsrep. Alla var helt fantastiska, meeen det går alltid att bli ännu lite bättre! Så rep även måndag innan vårt publikrep på tisdag! All rekvisita är nu på plats. Kvarnen och de fantastiska lysande bokstäverna som pryder vår vägg från Arc Light. Allt proffsigt ljus av vår superkunnige Philip, det perfekta ljudet all because of Pelle! Orkestern blir tajtare och tajtare, sången klingar vackert och skådespeleriet når oanade höjder. Älskar mitt jobb!! 

Se nu till att boka era biljetter!

11 dagar kvar...

Vilka kämpar! Vi har repat varje vaken minut denna helg. Världens finaste ensemble börjar närma sig en spektakulär föreställning om en kurtisan, som säljer sin själ på Moulin Rouge. Vi träffar bohemer, prostituerade, en direktör, en hertig, en bordellmamma och massor av färgstarka, galna karaktärer med hjärtat i konsten och estetiken i Paris på 1800 talet. Köp biljetter nu! Ni vill inte missa detta! 11 dagar kvar...